Eltin Prevo Pump Pomp Presta/Schrader - Zilver

€ 20,45 € 17,38

Bespaar 15% (-€ 3,07)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Prevo Pump Pomp Presta/Schrader - Zilver

  • Materiaal: aluminium
  • Inflator met dubbele aansluiting
  • Slimme klep (presta/schrader)
  • Bereikt druk tot 120 PSI
  • Deze mini fiets luchtpomp bestaat uit een dubbele volume-druk flens (Hi-Volume/Hi-Pressure flens)
  • Antimodderplug is perfect voor elk type uitje
  • Afmetingen: 16cm
  • Gewicht: 108g

Omschrijving

De Eltin Prevo Pump Pomp Presta/Schrader Zilver is een geweldige mini fietsluchtpomp die perfect is voor elk type fietstocht. Deze pomp is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een slimme klep die geschikt is voor zowel Presta- als Schrader-ventielen. Dit betekent dat je deze pomp kunt gebruiken voor bijna elke fiets.

Deze fietsluchtpomp heeft een dubbele aansluiting en kan druk bereiken tot 120 PSI. Dit betekent dat je je banden snel en gemakkelijk kunt oppompen, zelfs als je onderweg bent. De pomp heeft ook een dubbele volume-druk flens (Hi-Volume/Hi-Pressure flens), waardoor je de druk kunt aanpassen aan je behoeften.

De Eltin Prevo Pump Pomp Presta/Schrader Zilver heeft een antimodderplug die voorkomt dat vuil en modder in de pomp terechtkomen. Dit maakt het gemakkelijk om de pomp schoon te houden en te gebruiken, zelfs in ruwe omstandigheden. De afmetingen van de pomp zijn 16 cm en het gewicht is slechts 108 g, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen op je fietstocht.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Prevo Pump Pomp Presta/Schrader - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Minipompen

Klanten die Eltin Prevo Pump Pomp Presta/Schrader - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten