Eltin Presta Ventiel 80mm - Zwart

€ 21,55 € 18,32

Bespaar 15% (-€ 3,23)

4-5 Werkdagen

Specificaties Eltin Presta Ventiel 80mm - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Rubberen conische afdichting
  • Moer met rubberen O-ring
  • Kleptype: Presta
  • Lengte: 80 mm
  • Afneembare tubeless
  • Gewicht: 4g
  • Bevat 2 stuks
  • Ze bevatten een sleutel voor montage en demontage van de houwitser

Omschrijving

De Eltin Presta Ventiel 80mm Zwart is een hoogwaardig ventiel dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het ventiel is gemaakt van aluminium en heeft een rubberen conische afdichting die zorgt voor een perfecte afdichting tussen het ventiel en de binnenband van de fiets.

De moer van het ventiel is voorzien van een rubberen O-ring die ervoor zorgt dat het ventiel stevig op zijn plaats blijft zitten en niet losraakt tijdens het fietsen. Het kleptype van het ventiel is Presta, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste racefietsen en mountainbikes.

De Eltin Presta Ventiel 80mm Zwart heeft een lengte van 80 mm en is afneembaar, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden vervangen als dat nodig is. Het ventiel weegt slechts 4 gram en wordt geleverd in een set van 2 stuks, inclusief een sleutel voor montage en demontage van de houwitser.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam ventiel voor je fiets, dan is de Eltin Presta Ventiel 80mm Zwart een uitstekende keuze. Met zijn hoogwaardige materialen en slimme ontwerp biedt dit ventiel de perfecte combinatie van prestaties en betrouwbaarheid.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Presta Ventiel 80mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ventilen

Klanten die Eltin Presta Ventiel 80mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten