Eltin Presta Ventiel 60 mm - Zwart

€ 19,40 € 16,49

Bespaar 15% (-€ 2,91)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Presta Ventiel 60 mm - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Rubberen conische afdichting
  • Moer met rubberen O-ring
  • Kleptype: Presta
  • Lengte: 60 mm
  • Afneembare tubeless
  • Gewicht: 4g
  • Bevat 2 stuks
  • Ze bevatten een sleutel voor montage en demontage van de houwitser

Omschrijving

De Eltin Presta Ventiel 60 mm Zwart is een hoogwaardig ventiel dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het ventiel is gemaakt van aluminium en heeft een rubberen conische afdichting die zorgt voor een perfecte afdichting tussen het ventiel en de binnenband. Dit voorkomt luchtverlies en zorgt voor een optimale prestatie van de band.

De moer van het ventiel is voorzien van een rubberen O-ring die ervoor zorgt dat het ventiel stevig op zijn plaats blijft zitten en niet losraakt tijdens het fietsen. Het kleptype van het ventiel is Presta, wat betekent dat het geschikt is voor racefietsen en andere fietsen met smalle velgen.

De Eltin Presta Ventiel 60 mm Zwart heeft een lengte van 60 mm en is afneembaar. Dit maakt het gemakkelijk om de binnenband te vervangen of te repareren zonder het ventiel te beschadigen. Het ventiel weegt slechts 4g en wordt geleverd in een set van 2 stuks, inclusief een sleutel voor montage en demontage van de houwitser.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam ventiel voor je fiets, dan is de Eltin Presta Ventiel 60 mm Zwart een uitstekende keuze. Het biedt een perfecte afdichting, een stevige bevestiging en is gemakkelijk te vervangen of te repareren. Bestel vandaag nog en geniet van een optimale prestatie van je fietsbanden!

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Presta Ventiel 60 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ventilen

Klanten die Eltin Presta Ventiel 60 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten