2 Eltin verwijderbare ventielkernen voor Presta ventiel

€ 3,20 € 2,72

Bespaar 15% (-€ 0,48)

48-72hrs

Specificaties 2 Eltin verwijderbare ventielkernen voor Presta ventiel

  • Afneembare presta-ventielkernen
  • Het wordt aan het klephuis vastgedraaid met de kernsleutel of soortgelijk gereedschap.
  • Bevat 2 stuks

Omschrijving

Deze set van 2 Eltin verwijderbare ventielkernen is een handige accessoire voor fietsers met een Presta ventiel. Deze afneembare ventielkernen kunnen eenvoudig aan het klephuis worden vastgedraaid met behulp van een kernsleutel of soortgelijk gereedschap. Dit maakt het mogelijk om de ventielkern te vervangen of te verwijderen wanneer dat nodig is.

De set bevat 2 stuks, zodat je altijd een reserve hebt voor het geval dat. Deze ventielkernen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn geschikt voor gebruik op alle soorten fietsen met een Presta ventiel.

Met deze Eltin verwijderbare ventielkernen ben je altijd goed voorbereid op eventuele problemen met je ventiel. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een handige oplossing voor fietsers die graag zelf hun fiets onderhouden en repareren.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews 2 Eltin verwijderbare ventielkernen voor Presta ventiel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Binnenbanden

Klanten die 2 Eltin verwijderbare ventielkernen voor Presta ventiel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten