Eltin Nippelspanner 8-gats Staal

€ 10,75 € 8,95

Bespaar 17% (-€ 1,80)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Nippelspanner 8-gats Staal

  • Nippelspanner van 8-gats
  • Voor 10~15G nippels
  • Materiaal: Vernikkeld staal
  • Gewicht: 40 gram.
  • Maat: 4cm.

Omschrijving

De Eltin Nippelspanner 8-gats Staal is een handig gereedschap voor elke fietser. Deze nippelspanner is geschikt voor 10~15G nippels en heeft 8 gaten, waardoor je gemakkelijk de juiste maat kunt vinden. Het materiaal van de nippelspanner is vernikkeld staal, wat zorgt voor een lange levensduur en duurzaamheid.

Met een gewicht van slechts 40 gram en een maat van 4cm is deze nippelspanner gemakkelijk mee te nemen in je fietstas of gereedschapskist. Het is een onmisbaar gereedschap voor het onderhoud van je fiets en het vervangen van spaken en nippels.

De Eltin Nippelspanner 8-gats Staal is een kwalitatief hoogwaardig product dat geschikt is voor zowel professionele fietsers als hobbyisten. Het is een betaalbare en praktische oplossing voor het onderhoud van je fiets en het vervangen van spaken en nippels. Bestel deze nippelspanner vandaag nog en zorg ervoor dat je altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt!

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Nippelspanner 8-gats Staal

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wiel & band gereedschappen

Klanten die Eltin Nippelspanner 8-gats Staal kochten, kochten ook

Recent bekeken producten