Eltin Nexum Bril - Zwart

€ 59,00 € 46,95

Bespaar 20% (-€ 12,05)

1 Review
100% of 100
3-4 Werkdagen

Specificaties Eltin Nexum Bril - Zwart

  • Bevat: Beschermhoes / reiniging. CE-certificaat:
  • Materiaal: S3-lenscategorie. Persimón-lens met groot scherm
  • 100% UV-bescherming
  • Tempels met instelbare lengte
  • Verstelbare neusbrug
  • Gewicht: 32 gram.

Omschrijving

De Eltin Nexum Bril is een must-have voor elke fietser die op zoek is naar een hoogwaardige bril die bescherming biedt tegen de zon en andere elementen. Deze bril wordt geleverd met een beschermhoes en reinigingsdoekje, zodat je hem altijd veilig kunt opbergen en schoonmaken.

De S3-lenscategorie en persimón-lens met groot scherm bieden 100% UV-bescherming en zorgen voor een helder zicht tijdens het fietsen. De tempels zijn instelbaar in lengte en de neusbrug is verstelbaar, zodat de bril perfect op je gezicht past en niet verschuift tijdens het fietsen.

Met een gewicht van slechts 32 gram is de Eltin Nexum Bril licht en comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange fietstochten. Kortom, deze bril is een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar een hoogwaardige en comfortabele bril die bescherming biedt tegen de zon en andere elementen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Andere producten van Fietsbrillen

Klanten die Eltin Nexum Bril - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten