Eltin Nexum Bril - Wit

€ 59,00 € 46,95

Bespaar 20% (-€ 12,05)

1 Review
80% of 100
3-4 Werkdagen

Specificaties Eltin Nexum Bril - Wit

  • Bevat: Beschermhoes / reiniging. CE-certificaat:
  • Materiaal: S3-lenscategorie. Persimón-lens met groot scherm
  • 100% UV-bescherming
  • Tempels met instelbare lengte
  • Verstelbare neusbrug
  • Gewicht: 32 gram.

Omschrijving

De Eltin Nexum Bril Wit is een hoogwaardige fietsbril die perfect is voor elke fietser. De bril wordt geleverd met een beschermhoes en reinigingsdoekje, zodat je hem altijd veilig kunt opbergen en schoonmaken. Bovendien heeft de bril een CE-certificaat, wat betekent dat hij voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

De bril heeft een S3-lenscategorie en een persimón-lens met groot scherm, waardoor je een helder zicht hebt tijdens het fietsen. De lens biedt ook 100% UV-bescherming, zodat je ogen beschermd zijn tegen schadelijke straling. De tempels van de bril zijn instelbaar in lengte en de neusbrug is verstelbaar, zodat je de bril perfect kunt afstellen op jouw gezicht.

Met een gewicht van slechts 32 gram is de Eltin Nexum Bril Wit ook nog eens zeer licht en comfortabel om te dragen tijdens het fietsen. Kortom, deze fietsbril is een must-have voor elke fietser die op zoek is naar comfort, veiligheid en een helder zicht tijdens het fietsen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Andere producten van Fietsbrillen

Klanten die Eltin Nexum Bril - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten