Eltin Magic Pump Pomp Presta - Rood

€ 17,80 € 15,13

Bespaar 15% (-€ 2,67)

4-5 Werkdagen

Specificaties Eltin Magic Pump Pomp Presta - Rood

  • Materiaal: aluminium
  • Minipomp met presta-ventiel
  • Met druk tot 160 PSI
  • Deze minipomp bestaat uit een dubbele aluminium staaf
  • Inclusief steun om de pomp comfortabel in het frame te vervoeren
  • Antimodderplug is perfect voor elk type uitje
  • Afmetingen: 15,5 cm
  • Gewicht: 58g

Omschrijving

De Eltin Magic Pump Pomp Presta Rood is een geweldige minipomp voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte manier om hun banden op te pompen. Deze pomp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is ontworpen om te werken met presta-ventielen, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste racefietsen en mountainbikes.

Met een maximale druk van 160 PSI is deze minipomp in staat om uw banden snel en gemakkelijk op te pompen, zodat u snel weer op weg kunt. De dubbele aluminium staaf zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de meegeleverde steun ervoor zorgt dat u de pomp comfortabel in het frame van uw fiets kunt vervoeren.

De Eltin Magic Pump Pomp Presta Rood is ook voorzien van een antimodderplug, waardoor hij perfect is voor elk type uitje. Of u nu op de weg of off-road rijdt, deze pomp zal u niet in de steek laten. Met een lengte van slechts 15,5 cm en een gewicht van 58g is deze minipomp ook zeer draagbaar en gemakkelijk op te bergen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Magic Pump Pomp Presta - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Minipompen

Klanten die Eltin Magic Pump Pomp Presta - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten