Eltin Magic Pump Aluminium Pomp - Zwart

€ 17,80 € 14,95

Bespaar 16% (-€ 2,85)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Magic Pump Aluminium Pomp - Zwart

  • Presta ventiel.
  • Maximale druk: 160 PSI.
  • Modder kap.
  • Dubbele aluminium staaf.
  • Compact
  • Ondersteuning inbegrepen.
  • Lengte: 15,5 cm.
  • Gewicht: 60 gram.

Omschrijving

Eltin Magic Pump Aluminium Pomp is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame fietspomp. Deze pomp is ontworpen met een Presta ventiel en kan een maximale druk van 160 PSI bereiken, waardoor het gemakkelijk is om uw banden op te pompen tot de gewenste druk.

Deze fietspomp is ook voorzien van een modderkap en een dubbele aluminium staaf, waardoor het een stevige en stabiele constructie heeft. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om mee te nemen op uw fietstochten, terwijl de ondersteuning die bij de pomp is inbegrepen, ervoor zorgt dat u de pomp veilig kunt opbergen wanneer u hem niet gebruikt.

Met een lengte van 15,5 cm en een gewicht van slechts 60 gram is deze fietspomp ook zeer draagbaar en gemakkelijk te gebruiken. Of u nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare fietspomp voor uw dagelijkse ritten, de Eltin Magic Pump Aluminium Pomp is een uitstekende keuze.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Magic Pump Aluminium Pomp - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Minipompen

Klanten die Eltin Magic Pump Aluminium Pomp - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten