Eltin Kettingpons

€ 20,45 € 15,95

Bespaar 22% (-€ 4,50)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Kettingpons

  • Kettingklinknageltrekker
  • Geschikt voor alle soorten kettingen
  • Met onderste compartiment voor reserveonderdelen
  • Bevat twee reserve pinnen
  • Gewicht: 190g
  • Maat: 13 cm
  • Materiaal: staal en kunststof

Omschrijving

De Eltin Kettingpons is een handig gereedschap voor fietsers die hun ketting willen repareren of vervangen. Deze kettingpons is geschikt voor alle soorten kettingen en kan gemakkelijk worden gebruikt om klinknagels te verwijderen en te vervangen.

De kettingpons heeft een onderste compartiment waarin reserveonderdelen kunnen worden bewaard, waaronder twee reserve pinnen. Dit maakt het gemakkelijk om de ketting te repareren als er onderweg iets misgaat.

Met een gewicht van slechts 190 gram en een lengte van 13 cm is de Eltin Kettingpons gemakkelijk mee te nemen tijdens het fietsen. Het is gemaakt van duurzaam staal en kunststof, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen slijtage en beschadiging.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Kettingpons

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ketting gereedschappen

Klanten die Eltin Kettingpons kochten, kochten ook

Recent bekeken producten