Eltin Kettingpons 6-11V

€ 23,70 € 18,95

Bespaar 20% (-€ 4,75)

5-6 Werkdagen

Specificaties Eltin Kettingpons 6-11V

  • Geschikt voor kettingen van 6-11V fietsen
  • Gewicht: 340 g
  • Maat: 20 cm
  • Materiaal: staal en antisliprubber

Omschrijving

De Eltin Kettingpons 6-11V is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser. Deze kettingpons is geschikt voor kettingen van 6-11V fietsen en is gemaakt van hoogwaardig staal en antisliprubber. Hierdoor ligt de kettingpons stevig in de hand en is het gemakkelijk om de ketting te vervangen of te repareren.

Met een gewicht van slechts 340 g is de Eltin Kettingpons 6-11V licht en gemakkelijk mee te nemen tijdens lange fietstochten. De kettingpons heeft een lengte van 20 cm, waardoor het gemakkelijk is om de ketting te vervangen of te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

De Eltin Kettingpons 6-11V is een duurzaam en betrouwbaar gereedschap dat elke fietser in zijn gereedschapskist moet hebben. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon af en toe fietst, deze kettingpons is een must-have voor elke fietser die zijn eigen fiets wil onderhouden en repareren.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Kettingpons 6-11V

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Eltin Kettingpons 6-11V kochten, kochten ook

Recent bekeken producten