Eltin Inbussleutel Set

€ 17,25 € 13,95

Bespaar 19% (-€ 3,30)

48-72hrs

Specificaties Eltin Inbussleutel Set

  • 9 Inbussleutelen voor fiets onderhoud.
  • Materiaal: Gelegeerd staal en chroom vanadium.
  • “L” bocht met balhoofd om in allerlei plekken te komen.
  • HEX 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 y 10 mm.
  • PVC-steun met gegraveerde afmetingen
  • Gewicht: 360 g.
  • Maat: 18cm

Omschrijving

De Eltin Inbussleutel Set is een must-have voor elke fietser die zijn eigen onderhoud doet. Deze set bevat 9 inbussleutels van verschillende maten, variërend van HEX 1.5 tot 10 mm. De sleutels zijn gemaakt van gelegeerd staal en chroom vanadium, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De sleutels hebben een "L" bocht met balhoofd, waardoor je gemakkelijk in allerlei plekken kunt komen. Dit is vooral handig bij het onderhoud van je fiets, waarbij je soms op moeilijk bereikbare plekken moet werken.

De PVC-steun met gegraveerde afmetingen zorgt ervoor dat je de juiste sleutel snel kunt vinden en gebruiken. De set weegt slechts 360 g en heeft een lengte van 18 cm, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in je fietstas of gereedschapskist.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Inbussleutel Set

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Multitools

Klanten die Eltin Inbussleutel Set kochten, kochten ook

Recent bekeken producten