Eltin Focus 40 Lm Achterlicht - Rood

€ 19,40 € 12,99

Bespaar 33% (-€ 6,41)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Focus 40 Lm Achterlicht - Rood

  • Bouwmaterialen: kunststof + aluminium frame
  • Het kan worden gebruikt in een van de vier flitsstanden of in continue modus, waarbij u kunt kiezen tussen intensiteiten van 25%, 50% of 100%
  • De oplaadbare batterij van 350 mAh maakt een geschat gebruik van 1,5 tot 6 uur mogelijk, afhankelijk van de geselecteerde intensiteit.
  • Volledig opladen in slechts een uur
  • De IP65-certificering garandeert een goede weerstand tegen water en stoffige omgevingen.
  • 40 Lumen via COB-type Leds
  • 4 soorten flitsen (4u)
  • Positie: Achter

Omschrijving

De Eltin Focus 40 Lm Achterlicht Rood is een geweldige aanvulling op uw fietsaccessoires. Het achterlicht is gemaakt van kunststof en heeft een aluminium frame, waardoor het duurzaam en licht van gewicht is.

Het achterlicht heeft vier verschillende flitsstanden en een continue modus, waarbij u kunt kiezen tussen intensiteiten van 25%, 50% of 100%. De oplaadbare batterij van 350 mAh maakt een geschat gebruik van 1,5 tot 6 uur mogelijk, afhankelijk van de geselecteerde intensiteit. Het achterlicht kan volledig worden opgeladen in slechts een uur.

De IP65-certificering garandeert een goede weerstand tegen water en stoffige omgevingen, waardoor het achterlicht geschikt is voor alle weersomstandigheden. Met 40 Lumen via COB-type Leds en 4 soorten flitsen (4u) is dit achterlicht een geweldige keuze voor uw fiets. Het achterlicht kan worden bevestigd aan de achterkant van uw fiets en zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Focus 40 Lm Achterlicht - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterlichten

Klanten die Eltin Focus 40 Lm Achterlicht - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten