Eltin Display Standaard - Zilver

€ 23,70 € 20,15

Bespaar 15% (-€ 3,55)

48-72hrs

Specificaties Eltin Display Standaard - Zilver

  • Makkelijke, simpele, veilige en esthetische fietsentandaard om je fiets te parkeren.
  • Materiaal: gelakt staal.
  • Anti-slip rubber op de onderkant.
  • Geschikt voor 29" en 700C fietsen: road bikes, fixies, single speed fietsen en mountain bikes.
  • Gewicht: 1,5 Kg.
  • Afmeting: 44x29 cm.

Omschrijving

De Eltin Display Standaard Zilver is een handige, eenvoudige, veilige en esthetische fietsenstandaard waarmee je je fiets gemakkelijk kunt parkeren. Het is gemaakt van gelakt staal en heeft anti-slip rubber aan de onderkant om ervoor te zorgen dat je fiets stevig op zijn plaats blijft staan.

Deze fietsenstandaard is geschikt voor 29" en 700C fietsen, waaronder racefietsen, fixies, single speed fietsen en mountainbikes. Het is licht van gewicht, slechts 1,5 kg, en heeft een afmeting van 44x29 cm, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is en niet veel ruimte in beslag neemt.

Met de Eltin Display Standaard Zilver kun je je fiets veilig en gemakkelijk parkeren, zodat je hem niet op de grond hoeft te leggen of tegen een muur hoeft te leunen. Het is een handig accessoire voor elke fietser die zijn fiets veilig en netjes wil opbergen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Display Standaard - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsenrekken & Display Standaard

Klanten die Eltin Display Standaard - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten