Eltin Explorer Voorlicht 1600lm - Zwart

€ 58,95 € 50,11

Bespaar 15% (-€ 8,84)

48-72hrs

Specificaties Eltin Explorer Voorlicht 1600lm - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • De E12071 multifunctionele koplamp, bestaande uit een dubbele CREE XM-L2 U2 led
  • Vermogen: 1600 Lumen
  • Je kunt hem tijdens lange uitstapjes gebruiken dankzij de grote externe batterij van 4400 mAh/7,4 V
  • Biedt tot 30 uur autonomie in de meest conservatieve gebruiksmodus
  • Dankzij het meegeleverde bevestigingssysteem en de vochtbestendige aluminium behuizing kun je hem ook als hoofdlamp op je hoofd gebruiken bij de meest veeleisende activiteiten.

Omschrijving

De Eltin Explorer Voorlicht 1600lm Zwart is een multifunctionele koplamp die bestaat uit een dubbele CREE XM-L2 U2 led. Met een vermogen van 1600 Lumen biedt deze koplamp een krachtige verlichting tijdens het fietsen.

De grote externe batterij van 4400 mAh/7,4 V zorgt ervoor dat je de koplamp tijdens lange uitstapjes kunt gebruiken. In de meest conservatieve gebruiksmodus biedt de koplamp tot 30 uur autonomie.

Dankzij het meegeleverde bevestigingssysteem en de vochtbestendige aluminium behuizing kun je de Eltin Explorer Voorlicht 1600lm Zwart ook als hoofdlamp op je hoofd gebruiken bij de meest veeleisende activiteiten. De koplamp is gemaakt van aluminium en is daardoor stevig en duurzaam.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Explorer Voorlicht 1600lm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorlichten

Klanten die Eltin Explorer Voorlicht 1600lm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten