Eltin EQ049 Kettingsmeermiddel PTFE 400ml

€ 9,50 € 8,08

Bespaar 15% (-€ 1,42)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin EQ049 Kettingsmeermiddel PTFE 400ml

  • Smeermiddel in spuitbus op basis van oliën en zeer penetrerende PTFE-beschermers die zorgen voor betere prestaties en duurzaamheid van fietscomponenten die onderhevig zijn aan wrijving.
  • Schud de container en spuit de te smeren componenten royaal in.
  • Niet eten. Buiten bereik van kinderen houden. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Na het hanteren grondig wassen met water
  • Bij aanraking met de ogen: zorgvuldig spoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en gemakkelijk. Blijf verduidelijken. Als oogirritatie aanhoudt: Medische hulp inroepen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Raadpleeg bij een ongeval de Toxicologische Informatie Medische Dienst: 91 562 04 20.
  • Inhoud: 400ml

Omschrijving

De Eltin EQ049 Kettingsmeermiddel PTFE 400ml is een smeermiddel in spuitbus dat is gebaseerd op oliën en zeer penetrerende PTFE-beschermers. Dit smeermiddel zorgt voor beter prestaties en duurzaamheid van fietscomponenten die onderhevig zijn aan wrijving. Het is een uitstekende keuze voor fietsers die hun fietscomponenten in topconditie willen houden.

Om het smeermiddel te gebruiken, schudt u de container en spuit u de te smeren componenten royaal in. Het is belangrijk om te onthouden dat dit smeermiddel niet gegeten mag worden en buiten bereik van kinderen moet worden gehouden. Het kan ernstige oogirritatie veroorzaken, dus zorg ervoor dat u het grondig wast met water na het hanteren.

Bij aanraking met de ogen, moet u deze zorgvuldig spoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen moeten worden verwijderd, indien aanwezig en gemakkelijk. Als de oogirritatie aanhoudt, moet u medische hulp inroepen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken, dus raadpleeg bij een ongeval de Toxicologische Informatie Medische Dienst: 91 562 04 20.

De Eltin EQ049 Kettingsmeermiddel PTFE 400ml heeft een inhoud van 400ml en is een must-have voor elke fietser die zijn fietscomponenten in topconditie wil houden. Bestel het vandaag nog en geniet van betere prestaties en duurzaamheid van uw fietscomponenten!

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin EQ049 Kettingsmeermiddel PTFE 400ml

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Smeermiddelen

Klanten die Eltin EQ049 Kettingsmeermiddel PTFE 400ml kochten, kochten ook

Recent bekeken producten