Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Was 150ml

€ 10,55 € 8,97

Bespaar 15% (-€ 1,58)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Was 150ml

  • Langdurig wax smeermiddel
  • Ontworpen voor gebruik op weg- en mountainbikekettingen
  • Verzamelt geen vuil en houdt de ketting schoon
  • Gemakkelijk aan te brengen dankzij de stroperige textuur
  • Het dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een gemiddelde vraag in de keten
  • Reinig de ketting met ontvetter en breng het smeermiddel aan op de binnenkant van de ketting terwijl de krukken draaien.
  • Laat het product drogen voor een optimaal resultaat in vochtige omstandigheden
  • Het wordt aanbevolen om op elke kettingschakel een druppel wassmeermiddel aan te brengen
  • Bevat: 150ml

Omschrijving

Het Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Was 150ml is een langdurig wax smeermiddel dat speciaal is ontworpen voor gebruik op weg- en mountainbikekettingen. Dit smeermiddel verzamelt geen vuil en houdt de ketting schoon, waardoor je fiets langer meegaat en je minder onderhoud hoeft te plegen.

Dankzij de stroperige textuur is het smeermiddel gemakkelijk aan te brengen op de ketting. Het dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een gemiddelde vraag in de keten. Om het smeermiddel aan te brengen, reinig je de ketting met ontvetter en breng je het smeermiddel aan op de binnenkant van de ketting terwijl de krukken draaien. Laat het product drogen voor een optimaal resultaat in vochtige omstandigheden.

Het wordt aanbevolen om op elke kettingschakel een druppel wassmeermiddel aan te brengen. Dit smeermiddel bevat 150ml en is een must-have voor elke fietser die zijn of haar fiets in topconditie wil houden.

wax smeermiddel weg- en mountainbikekettingen fiets onderhoud kettingschakel

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Was 150ml

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Smeermiddelen

Klanten die Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Was 150ml kochten, kochten ook

Recent bekeken producten