Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Vet 150ml

€ 8,45 € 7,18

Bespaar 15% (-€ 1,27)

4-5 Werkdagen

Specificaties Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Vet 150ml

  • Dirt Out hoogwaardig synthetisch vet is geformuleerd met lithiumcomplex
  • Ontworpen om de prestaties en duurzaamheid van fietslagers te verbeteren
  • Met ingebouwde additieven die oxidatie, corrosie en slijtage voorkomen, behoudt het zijn viscositeit, zelfs onder invloed van hoge temperaturen en direct contact met water.
  • Breng het product aan met droge handen en spoel onmiddellijk af met veel water.
  • Niet eten. Buiten bereik van kinderen houden. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Na het hanteren grondig wassen met water
  • Bij aanraking met de ogen: zorgvuldig spoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en gemakkelijk. Blijf verduidelijken. Als oogirritatie aanhoudt: Medische hulp inroepen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Raadpleeg bij een ongeval de Toxicologische Informatie Medische Dienst: 91 562 04 20.
  • Inhoud: 150ml

Omschrijving

Het Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Vet is een hoogwaardig synthetisch vet dat is geformuleerd met lithiumcomplex. Dit smeermiddel is speciaal ontworpen om de prestaties en duurzaamheid van fietslagers te verbeteren. Het bevat ingebouwde additieven die oxidatie, corrosie en slijtage voorkomen, waardoor het zijn viscositeit behoudt, zelfs onder invloed van hoge temperaturen en direct contact met water.

Om het product aan te brengen, is het belangrijk om droge handen te hebben en het smeermiddel vervolgens af te spoelen met veel water. Het is niet geschikt voor consumptie en moet buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Het kan ernstige oogirritatie veroorzaken, dus het is belangrijk om na het hanteren grondig met water te wassen. Bij aanraking met de ogen moet je deze zorgvuldig spoelen met water gedurende een aantal minuten en contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en gemakkelijk. Als de oogirritatie aanhoudt, is het belangrijk om medische hulp in te roepen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken, dus raadpleeg bij een ongeval de Toxicologische Informatie Medische Dienst: 91 562 04 20.

De inhoud van het smeermiddel is 150 ml, wat voldoende is voor meerdere toepassingen. Het Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Vet is een must-have voor elke fietser die zijn of haar fiets in topconditie wil houden.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Vet 150ml

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Smeermiddelen

Klanten die Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Vet 150ml kochten, kochten ook

Recent bekeken producten