Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 500ml

€ 21,75 € 18,49

Bespaar 15% (-€ 3,26)

4-5 Werkdagen

Specificaties Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 500ml

  • Dirt Out carbonvet is speciaal voor het monteren van fietsen en hun respectievelijke lagers
  • Geformuleerd om een ​​wrijvingslaag te creëren die helpt om minder koppel tussen uw koolstofonderdelen te gebruiken en de lagerprestaties en duurzaamheid te verbeteren
  • Met ingebouwde additieven die oxidatie, corrosie en slijtage hiervan voorkomen
  • Het behoudt zijn viscositeit, zelfs onder invloed van hoge temperaturen en direct contact met water.
  • Breng het product aan met droge handen en spoel onmiddellijk af met veel water.
  • Bij aanraking met de ogen: zorgvuldig spoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en gemakkelijk. Blijf verduidelijken. Als oogirritatie aanhoudt: Medische hulp inroepen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Raadpleeg bij een ongeval de Toxicologische Informatie Medische Dienst: 91 562 04 20.
  • Inhoud: 500ml

Omschrijving

Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 500ml is een speciaal smeermiddel dat is ontworpen voor het monteren van fietsen en hun respectievelijke lagers. Het is geformuleerd om een ​​wrijvingslaag te creëren die helpt om minder koppel tussen uw koolstofonderdelen te gebruiken en de lagerprestaties en duurzaamheid te verbeteren. Dit smeermiddel bevat ingebouwde additieven die oxidatie, corrosie en slijtage voorkomen, waardoor uw fiets langer meegaat.

Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 500ml behoudt zijn viscositeit, zelfs onder invloed van hoge temperaturen en direct contact met water. Het is gemakkelijk aan te brengen met droge handen en kan vervolgens worden afgespoeld met veel water. Het is belangrijk om het product niet in uw ogen te krijgen. Als dit toch gebeurt, moet u uw ogen zorgvuldig spoelen met water gedurende een aantal minuten en contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en gemakkelijk. Als oogirritatie aanhoudt, moet u medische hulp inroepen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken, dus wees voorzichtig bij het gebruik van dit product.

Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 500ml wordt geleverd in een fles van 500 ml en is een essentieel product voor elke fietser die zijn fiets in topconditie wil houden. Het is gemakkelijk aan te brengen en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie. Als u op zoek bent naar een hoogwaardig smeermiddel voor uw fiets, dan is Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 500ml de perfecte keuze.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 500ml

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Smeermiddelen

Klanten die Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 500ml kochten, kochten ook

Recent bekeken producten