Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 150ml

€ 11,15 € 9,48

Bespaar 15% (-€ 1,67)

4-5 Werkdagen

Specificaties Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 150ml

  • Dirt Out carbonvet is speciaal voor het monteren van fietsen en hun respectievelijke lagers
  • Geformuleerd om een ​​wrijvingslaag te creëren die helpt om minder koppel tussen uw koolstofonderdelen te gebruiken en de lagerprestaties en duurzaamheid te verbeteren
  • Met ingebouwde additieven die oxidatie, corrosie en slijtage hiervan voorkomen
  • Het behoudt zijn viscositeit, zelfs onder invloed van hoge temperaturen en direct contact met water.
  • Breng het product aan met droge handen en spoel onmiddellijk af met veel water.
  • Bij aanraking met de ogen: zorgvuldig spoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en gemakkelijk. Blijf verduidelijken. Als oogirritatie aanhoudt: Medische hulp inroepen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Raadpleeg bij een ongeval de Toxicologische Informatie Medische Dienst: 91 562 04 20.
  • Inhoud: 150ml

Omschrijving

De Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 150ml is een speciaal smeermiddel voor het monteren van fietsen en hun respectievelijke lagers. Het is geformuleerd om een ​​wrijvingslaag te creëren die helpt om minder koppel tussen uw koolstofonderdelen te gebruiken en de lagerprestaties en duurzaamheid te verbeteren. Dit smeermiddel bevat ingebouwde additieven die oxidatie, corrosie en slijtage voorkomen, waardoor uw fiets langer meegaat.

De Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 150ml behoudt zijn viscositeit, zelfs onder invloed van hoge temperaturen en direct contact met water. Het is belangrijk om het product met droge handen aan te brengen en onmiddellijk af te spoelen met veel water. Bij aanraking met de ogen, zorgvuldig spoelen met water gedurende een aantal minuten en contactlenzen verwijderen indien aanwezig. Als oogirritatie aanhoudt, is het raadzaam om medische hulp in te roepen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken, dus wees voorzichtig bij het gebruik van dit product.

De Eltin Dirt Out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 150ml wordt geleverd in een flesje van 150ml en is een must-have voor elke fietser die zijn fiets in topconditie wil houden. Met dit smeermiddel kunt u genieten van soepelere en efficiëntere ritten, terwijl u tegelijkertijd de levensduur van uw fiets verlengt. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 150ml

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Smeermiddelen

Klanten die Eltin Dirt out Kettingsmeermiddel Koolstof vet 150ml kochten, kochten ook

Recent bekeken producten