Eltin Dirt out Schonere Ontvetter 1L

€ 10,95 € 9,31

Bespaar 15% (-€ 1,64)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Eltin Dirt out Schonere Ontvetter 1L

  • 1l ontvettende reiniger. speciaal voor de complete reiniging van de fiets
  • Vervaardigd met een neutrale formule en beschadigt geen materiaal, waardoor effectieve resultaten worden bereikt
  • Het heeft biologisch afbreekbare eigenschappen
  • Aanbrengen op de te reinigen zone met de verstuiver en daarna met een borstel uitwrijven om een ​​beter resultaat te bekomen.
  • Om de ketting schoon te maken, laat u het product een paar minuten in de transmissie zodat het zijn werk doet en spoel het tenslotte af met water.
  • Als u een kettingreinigingsmachine heeft, vult u de tank en draait u de drijfstangen een paar minuten rond en spoelt u daarna af met water. Breng ter afwerking Dirt Out smeermiddel aan om het proces te voltooien.
  • Bevat 1 liter

Omschrijving

De Eltin Dirt out Schonere Ontvetter 1L is een krachtige reiniger die speciaal is ontworpen voor de complete reiniging van uw fiets. Met een neutrale formule die geen schade toebrengt aan het materiaal, kunt u effectieve resultaten bereiken zonder uw fiets te beschadigen.

Deze ontvetter heeft biologisch afbreekbare eigenschappen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Om het product te gebruiken, brengt u het aan op de te reinigen zone met de verstuiver en wrijft u het vervolgens uit met een borstel voor een beter resultaat.

Als u uw ketting wilt reinigen, laat u het product een paar minuten in de transmissie zitten zodat het zijn werk kan doen en spoelt u het tenslotte af met water. Als u een kettingreinigingsmachine heeft, vult u de tank en draait u de drijfstangen een paar minuten rond en spoelt u daarna af met water. Breng ter afwerking Dirt Out smeermiddel aan om het proces te voltooien.

De Eltin Dirt out Schonere Ontvetter 1L bevat 1 liter en is een essentieel product voor elke fietser die zijn fiets in topconditie wil houden.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Dirt out Schonere Ontvetter 1L

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Schoonmaken & Ontvetten

Klanten die Eltin Dirt out Schonere Ontvetter 1L kochten, kochten ook

Recent bekeken producten