Eltin Confort Memory Foam Zadel - Zwart

€ 22,00 € 18,70

Bespaar 15% (-€ 3,30)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Eltin Confort Memory Foam Zadel - Zwart

  • Materiaal: Visco-elastisch
  • Aluminium rails
  • Ontworpen voor rustige ritten waarbij comfort voorop staat, het zadel voor toerfietsen heeft een basis van 19 cm voor middellange afstanden
  • Zorgt voor het welzijn van de fietser dankzij traagschuimvulling, rubberen elastomeren en een centrale opening
  • FreeDome (Verlaging van de druk in de prostaat en meer comfort)
  • Afmeting: 190 x 255 mm
  • Gewicht: 575g
  • Zadeltashaken

Omschrijving

De Eltin Confort Memory Foam Zadel Zwart is een comfortabel fietszadel dat speciaal is ontworpen voor rustige ritten waarbij comfort voorop staat. Het zadel is geschikt voor toerfietsen en heeft een basis van 19 cm voor middellange afstanden. Het materiaal van het zadel is visco-elastisch en de rails zijn gemaakt van aluminium.

Dit zadel zorgt voor het welzijn van de fietser dankzij de traagschuimvulling, rubberen elastomeren en een centrale opening. De FreeDome technologie vermindert de druk in de prostaat en zorgt voor meer comfort tijdens het fietsen. Het zadel heeft een afmeting van 190 x 255 mm en weegt 575g. Daarnaast heeft het zadel zadeltashaken, zodat je gemakkelijk een tas aan je zadel kunt bevestigen.

Als je op zoek bent naar een comfortabel fietszadel voor toerfietsen, dan is de Eltin Confort Memory Foam Zadel Zwart een goede keuze. Het zadel is ontworpen om het fietsen zo comfortabel mogelijk te maken en zorgt voor het welzijn van de fietser. Met dit zadel kun je lange afstanden afleggen zonder last te krijgen van zadelpijn.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Confort Memory Foam Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Eltin Confort Memory Foam Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten