Eltin BMX Pedalen Aluminium - Zwart

€ 13,95 € 11,86

Bespaar 15% (-€ 2,09)

48-72hrs

Specificaties Eltin BMX Pedalen Aluminium - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • BMX fietspedalen
  • As met kogellagers
  • Retroreflector (BS en TPP) met zichtbereik tot 30,5 m
  • Het zijn pedalen voor sport en stedelijk gebruik
  • Afmetingen: 108 x 100 mm
  • Gewicht: 440g/paar

Omschrijving

De Eltin BMX Pedalen Aluminium Zwart zijn de perfecte keuze voor BMX-fietsers die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare pedalen. Deze pedalen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en stevige constructie. Dit maakt ze ideaal voor sportief gebruik, maar ook voor stedelijke fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare pedaal.

De pedalen zijn voorzien van een as met kogellagers, wat zorgt voor een soepele en efficiënte pedaalbeweging. Daarnaast zijn ze uitgerust met een retroreflector (BS en TPP) met een zichtbereik tot 30,5 meter, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen in het donker.

De afmetingen van de Eltin BMX Pedalen Aluminium Zwart zijn 108 x 100 mm en het gewicht is 440g per paar. Dit maakt ze geschikt voor de meeste BMX-fietsen en stadsfietsen. Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare en duurzame pedalen voor je BMX-fiets of stadsfiets, dan zijn de Eltin BMX Pedalen Aluminium Zwart een uitstekende keuze.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin BMX Pedalen Aluminium - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Eltin BMX Pedalen Aluminium - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten