Eltin bandenlichter

€ 3,99 € 3,39

Bespaar 15% (-€ 0,60)

48-72hrs

Specificaties Eltin bandenlichter

  • Set van lichtgewicht bandenlichters gemaakt van vezels om schade aan de velg te voorkomen.
  • Set van 3 stuks.
  • Afmetingen: 110 mm.
  • Gewicht: 43g (set).
  •  

Omschrijving

De Eltin bandenlichters zijn een set van lichtgewicht bandenlichters die zijn gemaakt van vezels om schade aan de velg te voorkomen. Deze set bestaat uit drie stuks en heeft een afmeting van 110 mm. Het gewicht van de set is slechts 43g, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is tijdens het fietsen.

Met deze bandenlichters kun je gemakkelijk en snel je banden vervangen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan je velg. De vezels waarvan de bandenlichters zijn gemaakt, zijn duurzaam en zorgen voor een goede grip op de band. Hierdoor kun je de banden eenvoudig van de velg halen en weer terugplaatsen.

De Eltin bandenlichters zijn een onmisbaar accessoire voor elke fietser. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon af en toe een fietstocht maakt, deze bandenlichters zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk je banden kunt vervangen. Bovendien zijn ze lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd voorbereid bent op een lekke band.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin bandenlichter

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wiel & band gereedschappen

Klanten die Eltin bandenlichter kochten, kochten ook

Recent bekeken producten