Eltin Pedalen Automatisch Compatibel met Look Keo - Zwart

€ 47,95 € 40,76

Bespaar 15% (-€ 7,19)

4-5 Werkdagen

Specificaties Eltin Pedalen Automatisch Compatibel met Look Keo - Zwart

  • Materiaal: thermoplast
  • Meegeleverde schoenplaatjes EPC6001 zwevend 6º
  • Compatibele LookKeo 2
  • CNC gefreesde chromen as
  • Lsl lagers in afgedichte naaf
  • Met glasvezel versterkte thermoplastische trekhaak
  • Instelbare spanning
  • Afmetingen: 82 x 82 mm
  • Gewicht: 275g

Omschrijving

De Eltin Pedalen Automatisch Compatibel met Look Keo Zwart zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame pedalen. Deze pedalen zijn gemaakt van thermoplast en hebben een C C gefreesde chromen as, wat zorgt voor een stevige en stabiele constructie. Bovendien zijn ze compatibel met LookKeo 2, wat betekent dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan fietsen.

De meegeleverde schoenplaatjes EPC6001 zwevend 6º maken het gemakkelijk om de pedalen te monteren en te gebruiken. De pedalen hebben ook lsl lagers in afgedichte naaf, wat zorgt voor een soepele en efficiënte werking. De met glasvezel versterkte thermoplastische trekhaak zorgt voor extra duurzaamheid en stabiliteit.

De Eltin Pedalen Automatisch Compatibel met Look Keo Zwart zijn ook voorzien van instelbare spanning, waardoor je de pedaalweerstand kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Met afmetingen van 82 x 82 mm en een gewicht van 275g zijn deze pedalen ook zeer gemakkelijk te gebruiken en te dragen. Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare en duurzame pedalen voor je fiets, dan zijn de Eltin Pedalen Automatisch Compatibel met Look Keo Zwart een uitstekende keuze.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Pedalen Automatisch Compatibel met Look Keo - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Eltin Pedalen Automatisch Compatibel met Look Keo - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten