Eltin Pedalen Aluminium / Rubber - Zilver

€ 9,99 € 8,49

Bespaar 15% (-€ 1,50)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Pedalen Aluminium / Rubber - Zilver

  • Materiaal: aluminium en rubber
  • As met kogellagers
  • Retroreflector (BS en TPP) met zichtbereik tot 30,5 m
  • Met rubberen inleg voor meer grip op platforms
  • Handig voor gebruik op de weg, in de bergen en in de stad
  • Gewicht: 395g/paar
  • Ze zijn ideaal voor stedelijk gebruik

Omschrijving

De Eltin Pedalen Aluminium / Rubber Zilver zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame pedaal. Deze pedalen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en rubber, wat zorgt voor een stevige grip en een lange levensduur.

De as van de pedalen is voorzien van kogellagers, wat zorgt voor een soepele en efficiënte trapbeweging. Daarnaast zijn de pedalen uitgerust met een retroreflector (BS en TPP) met een zichtbereik tot 30,5 meter, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen in het donker.

De Eltin Pedalen Aluminium / Rubber Zilver zijn voorzien van een rubberen inleg, wat zorgt voor meer grip op de platforms. Dit maakt de pedalen ideaal voor gebruik op de weg, in de bergen en in de stad. Met een gewicht van slechts 395 gram per paar zijn deze pedalen ook nog eens licht en gemakkelijk te gebruiken.

Al met al zijn de Eltin Pedalen Aluminium / Rubber Zilver een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare, duurzame en veilige pedaal. Of je nu in de stad fietst of de bergen beklimt, deze pedalen zullen je niet teleurstellen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Pedalen Aluminium / Rubber - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Eltin Pedalen Aluminium / Rubber - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten