Eltin Pedalen Aluminium - Zwart

€ 10,75 € 9,14

Bespaar 15% (-€ 1,61)

48-72hrs

Specificaties Eltin Pedalen Aluminium - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Fietspedalen voor multifunctioneel gebruik
  • As met kogellagers
  • Retroreflector (BS en TPP) met zichtbereik tot 30,5 m
  • Wordt geleverd met sleuven op de platforms
  • Handig voor gebruik op de weg, in de bergen en in de stad
  • Gewicht: 390g/paar

Omschrijving

De Eltin Pedalen Aluminium Zwart zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar multifunctionele pedalen. Deze pedalen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De as van de pedalen is voorzien van kogellagers, wat zorgt voor een soepele en efficiënte werking.

De Eltin Pedalen Aluminium Zwart zijn uitgerust met een retroreflector (BS en TPP) met een zichtbereik tot 30,5 m. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen, vooral in het donker. De pedalen worden geleverd met sleuven op de platforms, wat zorgt voor extra grip en stabiliteit tijdens het fietsen.

De Eltin Pedalen Aluminium Zwart zijn geschikt voor gebruik op de weg, in de bergen en in de stad. Ze zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn tijdens het fietsen. Met een gewicht van slechts 390g per paar zijn deze pedalen een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties en comfort.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Pedalen Aluminium - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Eltin Pedalen Aluminium - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten