Eltin 4 LED Lichting set - Zwart

€ 21,55 € 18,32

Bespaar 15% (-€ 3,23)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Eltin 4 LED Lichting set - Zwart

  • Plastic materiaal
  • Fietsverlichting in ondeelbaar formaat met een voorlicht met 4 witte LED's en een achterlicht met 4 rode LED's
  • Met 3 intensiteitsstanden zijn deze fietsverlichting oplaadbaar, lichtgewicht en klein van formaat
  • Posities: voor en achter
  • 3 standen: stabiel, laag en knipperend
  • Oplaadbaar
  • Inclusief USB-kabel
  • 50 Lumen

Omschrijving

De Eltin 4 LED Lichting set in het zwart is een onmisbaar accessoire voor elke fietser. Deze fietsverlichting is gemaakt van plastic materiaal en heeft een ondeelbaar formaat. Het voorlicht heeft 4 witte LED's en het achterlicht heeft 4 rode LED's, waardoor je goed zichtbaar bent in het donker.

De fietsverlichting heeft 3 intensiteitsstanden: stabiel, laag en knipperend. Hierdoor kun je de verlichting aanpassen aan de omstandigheden en bespaar je energie. De Eltin 4 LED Lichting set is oplaadbaar, lichtgewicht en klein van formaat, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen en opbergen.

Deze fietsverlichting is geschikt voor zowel de voor- als achterkant van je fiets. De set wordt geleverd met een USB-kabel, zodat je hem gemakkelijk kunt opladen. Met een lichtopbrengst van 50 Lumen ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Kortom, de Eltin 4 LED Lichting set is een veilige en praktische keuze voor elke fietser.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin 4 LED Lichting set - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Verlichtingssets

Klanten die Eltin 4 LED Lichting set - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten