Eltin Spaaksleutel 3,5/3,7 mm

€ 10,75 € 9,14

Bespaar 15% (-€ 1,61)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Spaaksleutel 3,5/3,7 mm

  • Materiaal: staal
  • Met nikkel handvat
  • Afmeting: 14cm
  • Gewicht: 30g
  • Maat: 3.5/3.7

Omschrijving

De Eltin Spaaksleutel 3,5/3,7 mm is een handig gereedschap voor elke fietser. Deze spaaksleutel is gemaakt van duurzaam staal en heeft een nikkel handvat voor een stevige grip. Met een afmeting van 14cm en een gewicht van slechts 30g is deze spaaksleutel gemakkelijk mee te nemen tijdens het fietsen.

De maat van de Eltin Spaaksleutel is 3,5/3,7 mm, wat betekent dat deze geschikt is voor de meeste fietsen. Met deze spaaksleutel kun je gemakkelijk de spanning van je spaken aanpassen en zo zorgen voor een optimale prestatie van je fiets.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon af en toe een ritje maakt, de Eltin Spaaksleutel 3,5/3,7 mm is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser. Bestel hem vandaag nog en zorg dat je altijd goed voorbereid op pad gaat!

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Spaaksleutel 3,5/3,7 mm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wiel & band gereedschappen

Klanten die Eltin Spaaksleutel 3,5/3,7 mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten