Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Rood

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Rood

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • Elegante lijnen en levendige kleuren
  • Iriserende metallic coating
  • Voorstructuur vervaardigd om de trommel volledig te omsluiten
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 29 g

Omschrijving

De Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal in de kleur rood is een stijlvolle accessoire voor je fiets. De bidonhouder is gemaakt van nylon en versterkt met glasvezel, waardoor hij duurzaam en stevig is. Met zijn elegante lijnen en levendige kleuren is deze bidonhouder een echte eyecatcher op je fiets.

De bidonhouder heeft een iriserende metallic coating, waardoor hij een unieke en luxe uitstraling heeft. Daarnaast is de voorstructuur van de bidonhouder speciaal ontworpen om de bidon volledig te omsluiten, waardoor hij stevig op zijn plek blijft zitten tijdens het fietsen. De Elite Vico Glam Bidonhouder is gemaakt in Italië, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Met een diameter van 74 mm past deze bidonhouder op de meeste standaard bidons. Hij weegt slechts 29 g, waardoor hij vrijwel geen extra gewicht toevoegt aan je fiets. Of je nu een ervaren fietser bent of gewoon op zoek bent naar een mooie en functionele bidonhouder voor je fiets, de Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal is een uitstekende keuze.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten