Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Grijs

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Grijs

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • Elegante lijnen en levendige kleuren
  • Iriserende metallic coating
  • Voorstructuur vervaardigd om de trommel volledig te omsluiten
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 29 g

Omschrijving

De Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal in grijs is gemaakt van nylon met glasvezelversterking voor duurzaamheid. De bidonhouder heeft elegante lijnen, levendige kleuren en een iriserende metallic coating voor een luxe uitstraling. De structuur is ontworpen om de bidon volledig te omsluiten en is gemaakt in Italië. Met een diameter van 74 mm en een gewicht van 29 g is dit een praktische en stijlvolle accessoire voor elke fiets.

De Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal in grijs is ontworpen om te voldoen aan de eisen van fietsers die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. De duurzame constructie en het lichte gewicht maken het ideaal voor lange ritten. De bidonhouder is geschikt voor alle standaard drinkflessen en is eenvoudig te monteren op de meeste fietsframes. Met zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap is dit een betrouwbare keuze voor elke fietser.

Met de Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal in grijs voeg je een vleugje luxe toe aan je fietsuitrusting. De bidonhouder is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvol accessoire dat je fiets een moderne uitstraling geeft. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon graag fietst in je vrije tijd, deze bidonhouder is een perfecte aanvulling op jouw fiets. Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met de Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal in grijs.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten