Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Goud

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Goud

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • Elegante lijnen en levendige kleuren
  • Iriserende metallic coating
  • Voorstructuur vervaardigd om de trommel volledig te omsluiten
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 29 g

Omschrijving

De Elite Vico Glam bidonhouder is een stijlvolle en functionele accessoire voor op je fiets. Gemaakt van nylon en versterkt met glasvezel, biedt deze bidonhouder optimale stevigheid en duurzaamheid. Met elegante lijnen en levendige kleuren is deze houder een echte blikvanger. De iriserende metallic coating geeft een extra vleugje glamour aan je fiets.

De voorstructuur van de Elite Vico Glam bidonhouder is ontworpen om de bidon volledig te omsluiten, waardoor deze stevig op zijn plek blijft tijdens het fietsen. Gemaakt in Italië, staat deze bidonhouder garant voor kwaliteit en vakmanschap. Met een diameter van 74 mm past hij perfect op de meeste standaard bidons. Met een gewicht van slechts 29 gram voegt hij geen extra belasting toe aan je fiets.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon van een ritje in stijl wilt genieten, de Elite Vico Glam bidonhouder is de ideale keuze. Met zijn opvallende uiterlijk en betrouwbare prestaties zul je zeker indruk maken op je medefietsers. Upgrade je fiets met deze gouden bidonhouder en rij met trots en glamour!

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Vico Glam Bidonhouder Metaal - Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten