Elite Vico Carbon Bidonhouder Mat - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Vico Carbon Bidonhouder Mat - Zwart

  • Materiaal: nylon
  • Koolstofvezel versterkt
  • Stevigere grip onder extreme rijomstandigheden
  • Voor kleine en schuine frames
  • Structurele secties die variëren afhankelijk van het stressniveau
  • Frontale structuur die de fles zelfs in het bovenste gedeelte omringt
  • Gekozen door de beste professionele teams van de World Tour
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 25g

Omschrijving

De Elite Vico Carbon Bidonhouder Mat - Zwart is de perfecte keuze voor de meest veeleisende wielrenners. Gemaakt van nylon en koolstofvezel, geeft deze bidonhouder u een stevigere grip onder extreme rijomstandigheden en is ontworpen voor kleine en schuine frames. Elite heeft bijzondere aandacht besteed aan de structuur van deze bidonhouder, die bestaat uit secties die variëren afhankelijk van het stressniveau. Dit zorgt voor optimale prestaties en een veilige houder voor uw bidons.

Een van de bijzondere kenmerken van de Elite Vico Carbon Bidonhouder Mat - Zwart is de frontale structuur die de fles zelfs in het bovenste gedeelte omringt. Dit vermindert het risico op plotselinge bewegingen tijdens het rijden en voorkomt dat de bidon uit de houder springt. Deze bidonhouder is gekozen door de beste professionele teams van de World Tour, dus u kunt er zeker van zijn dat u een topkwaliteit product koopt. De houder wordt in Italië vervaardigd met de grootste zorg en precisie.

Dankzij de uitstekende vormgeving en kwaliteit is de Elite Vico Carbon Bidonhouder Mat - Zwart een lichtgewicht product met een diameter van 74 mm en een gewicht van 25g. Dit maakt het een uitstekende keuze voor serieuze wielrenners die op zoek zijn naar een betrouwbare, duurzame en lichtgewicht bidonhouder. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige bidonhouder die geschikt is voor de meest veeleisende ritten, dan is de Elite Vico Carbon Bidonhouder Mat - Zwart de ideale keuze voor u.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Vico Carbon Bidonhouder Mat - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Vico Carbon Bidonhouder Mat - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten