Elite Moreo Inox Bidonhouder - Zwart/Silver

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Moreo Inox Bidonhouder - Zwart/Silver

  • Materiaal: roestvrij staal
  • Druminvoer: ingang aan de zijkant en voorkant
  • Schok- en weerbestendig
  • Ideaal voor schuine frames
  • Zilveren bevestigingsdraad
  • Positie: doos
  • Bevestiging: Schroeven
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 55g

Omschrijving

De Elite Moreo Inox Bidonhouder is een stijlvolle en duurzame bidonhouder voor je fiets. De houder is gemaakt van roestvrij staal en is schok- en weerbestendig, waardoor hij lang meegaat. Het innovatieve ontwerp van de bidonhouder maakt hem ideaal voor schuine frames. De houder heeft een zilveren bevestigingsdraad en kan gemakkelijk worden bevestigd met schroeven. Met een diameter van 74 mm past de bidonhouder op de meeste standaard bidons. Met een gewicht van slechts 55g is deze bidonhouder ook nog eens lichtgewicht en zal hij je fietsrit niet verzwaren.

De Elite Moreo Inox Bidonhouder is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol accessoire voor je fiets. Dankzij zijn zwarte en zilveren kleur past hij bij elke fietsstijl. De bidonhouder heeft een doospositie, waardoor je gemakkelijk bij je bidon kunt tijdens het fietsen. Het design van de houder zorgt ervoor dat je bidon stevig op zijn plaats blijft, zelfs op hobbelige wegen. Met zijn ingang aan de zijkant en voorkant kun je je bidon eenvoudig in de houder plaatsen en eruit halen. Kortom, de Elite Moreo Inox Bidonhouder combineert functionaliteit en stijl op een perfecte manier.

De Elite Moreo Inox Bidonhouder is een must-have accessoire voor elke fietsliefhebber. Of je nu een professional bent of gewoon recreatief fietst, deze bidonhouder zal je rit aangenamer maken. Dankzij het duurzame materiaal en de stevige bevestiging kun je erop vertrouwen dat je bidon veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intensieve trainingen. Met zijn lichtgewicht ontwerp zal de bidonhouder je fietsrit niet verzwaren. Dus haal het beste uit je fietservaring met de Elite Moreo Inox Bidonhouder!

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Moreo Inox Bidonhouder - Zwart/Silver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Moreo Inox Bidonhouder - Zwart/Silver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten