Elite Ice Fly Clear Bidon 500 ml - Transparant

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Ice Fly Clear Bidon 500 ml - Transparant

 • Plastic materiaal
 • Constant behoud van de temperatuur van koude vloeistoffen gedurende 2,5 uur
 • Dubbele isothermische wand, antislip structuurontwerp
 • Ergonomisch handvat, schokbestendig ontwerp
 • Lekvrije push-pull rubberen tuitdop
 • Kunststof beschermkap, beschermt het mondstuk tegen stof, modder en vuil
 • Kunststof, gecertificeerd zonder BPA (Bisfenol A), gecertificeerd volgens Europese CE- en Amerikaanse FDA-normen
 • De flessentuit is voorzien van anti-geurtechnologie
 • Maximale vloeistoftemperatuur 40°C
 • Capaciteit: 500 ml
 • Diameter: 74 mm
 • Gewicht: 131 g

Omschrijving

De Elite Ice Fly Clear Bidon is een transparante bidon met een inhoud van 500 ml. Gemaakt van plastic materiaal, heeft deze bidon een dubbele isothermische wand, wat zorgt voor een constant behoud van de temperatuur van koude vloeistoffen gedurende 2,5 uur. Het antislip structuurontwerp en het ergonomische handvat zorgen voor een comfortabele grip tijdens het sporten. Daarnaast is de bidon lekvrij dankzij de push-pull rubberen tuitdop en wordt het mondstuk beschermd tegen stof, modder en vuil door de kunststof beschermkap.

De Elite Ice Fly Clear Bidon is gemaakt van plastic dat gecertificeerd is zonder BPA (Bisfenol A) en voldoet aan Europese CE- en Amerikaanse FDA-normen. Bovendien is de flessentuit voorzien van anti-geurtechnologie, waardoor ongewenste geuren geen kans krijgen. De maximale vloeistoftemperatuur die in de bidon kan worden bewaard is 40°C. Met een diameter van 74 mm en een gewicht van 131 g is deze bidon compact en licht van gewicht, ideaal voor gebruik tijdens het sporten.

Met de Elite Ice Fly Clear Bidon bent u verzekerd van een hoogwaardige bidon voor al uw sportactiviteiten. Of u nu gaat fietsen, hardlopen of naar de sportschool gaat, deze bidon houdt uw drankjes op de juiste temperatuur en biedt optimaal gebruikscomfort dankzij het schokbestendige ontwerp en de handige push-pull tuitdop. Daarnaast heeft de bidon een modern en transparant design, waardoor u altijd kunt zien hoeveel vloeistof er nog in zit. Kortom, een must-have accessoire voor elke sportliefhebber!

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Ice Fly Clear Bidon 500 ml - Transparant

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Ice Fly Clear Bidon 500 ml - Transparant kochten, kochten ook

Recent bekeken producten