Elite Fly Tour de France Bidon 750 ml - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Fly Tour de France Bidon 750 ml - Wit

 • Plastic materiaal
 • Beperkte editie
 • Tour de France-logo afdrukken
 • Gedrukte officiële kaart van de route
 • Ze hebben een dun centraal deel en een dik onderste deel
 • 30% gewichtsreductie
 • Geen PBA
 • Ergonomische dop met breder push-pull mondstuk en bredere mond
 • Capaciteit: 750 ml
 • Diameter: 74 mm
 • Gewicht: 51g

Omschrijving

De Elite Fly Tour de France Bidon is een hoogwaardige drinkfles met een capaciteit van 750 ml. Het heeft een speciale Limited Edition design voor de Tour de France, met het logo van het evenement en een gedrukte officiële kaart van de route. Deze drinkflessen zijn gemaakt van plastic materiaal en hebben een dun centraal deel en een dik onderste deel, wat zorgt voor een betere grip tijdens het fietsen. Ze zijn ook voorzien van een ergonomische dop met een breder push-pull mondstuk en bredere mond, waardoor het gemakkelijker is om te drinken tijdens het sporten. Bovendien is de Elite Fly Bidon 30% lichter dan andere flessen en bevat het geen PBA.

Met een diameter van 74 mm en een gewicht van slechts 51g is deze bidon perfect voor alle fietsers, of je nu een amateur of een professional bent. De Elite Fly Tour de France Bidon heeft niet alleen een praktisch ontwerp, maar is ook een geweldig verzamelobject voor alle wielerfans. Of je nu langs de route van de Tour de France staat of gewoon wilt pronken met je liefde voor de sport, deze drinkfles is een must-have item. De plastic constructie zorgt ervoor dat de bidon duurzaam en lichtgewicht is, ideaal voor lange fietsritten.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige drinkfles met een uniek en stijlvol design, dan is de Elite Fly Tour de France Bidon de juiste keuze voor jou. Met zijn beperkte editie design en gedrukte officiële kaart van de route, is deze bidon een echte eye-catcher. De ergonomische dop met breder mondstuk zorgt voor een gemakkelijke drinkervaring, terwijl de 30% gewichtsreductie en de afwezigheid van PBA het een veilige en gebruiksvriendelijke optie maken. Mis deze kans niet om de Tour de France te vieren met deze exclusieve bidon!

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Fly Tour de France Bidon 750 ml - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Fly Tour de France Bidon 750 ml - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten