Elite Fly MTB Bidon 750 ml - Transparant

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Fly MTB Bidon 750 ml - Transparant

 • Plastic materiaal
 • Verwijderbare doorzichtige plastic plug om het deksel te beschermen
 • Sportief ontwerp, gestructureerd ontwerp om de grip te verbeteren
 • Maximale temperatuur: 40 C graden
 • Het kan in de vaatwasser worden gewassen
 • Elite-klassieke ergonomische structuur
 • Gemakkelijk in te drukken voor een overvloedige vloeistofstroom met de lichtste druk
 • Ergonomische dop met breder plat push-pull mondstuk en bredere mond
 • Geen PBA, 30% minder plastic, 100% biologisch afbreekbaar
 • Capaciteit: 750 ml
 • Diameter: 74 mm
 • Gewicht: 73g

Omschrijving

De Elite Fly MTB Bidon is een transparante fles met een capaciteit van 750 ml. Gemaakt van plastic materiaal en voorzien van een verwijderbare doorzichtige plastic plug om het deksel te beschermen. Het sportieve ontwerp en de gestructureerde grip zorgen voor een verbeterde handgreep. Met een maximale temperatuur van 40 graden kun je de bidon eenvoudig in de vaatwasser wassen. Daarnaast heeft de Elite Fly Bidon een ergonomische structuur, waardoor je met minimale druk een overvloedige vloeistofstroom kunt krijgen.

De bidon heeft een ergonomische dop met een breder plat push-pull mondstuk en een bredere mondopening. Bovendien is deze bidon vrij van PBA en bevat deze 30% minder plastic, waardoor het 100% biologisch afbreekbaar is. Met een capaciteit van 750 ml, een diameter van 74 mm en een gewicht van slechts 73 gram is deze Elite Fly Bidon perfect voor elke fietsrit. Of je nu op de weg fietst of in de bergen, deze bidon zal je gehydrateerd houden tijdens je avontuur.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon van fietsen houdt, de Elite Fly MTB Bidon is de ideale metgezel voor onderweg. Het duurzame plastic materiaal en de hoogwaardige constructie zorgen ervoor dat deze bidon lang meegaat. De transparante fles maakt het gemakkelijk om te zien hoeveel vloeistof er nog in zit. Met zijn lichtgewicht ontwerp en gemakkelijk indrukbaarheid is de Elite Fly Bidon perfect voor snelle drinkpauzes tijdens je fietstocht. Haal vandaag nog je eigen Elite Fly Bidon en geniet van een optimale hydratatie tijdens je volgende fietsavontuur.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Fly MTB Bidon 750 ml - Transparant

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Fly MTB Bidon 750 ml - Transparant kochten, kochten ook

Recent bekeken producten