Elite Fly Cofidis Bidon 550 ml - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Fly Cofidis Bidon 550 ml - Rood

 • Plastic materiaal
 • Dikker aan de basis en dunner in het centrale lichaam
 • Ergonomische structuur
 • Gemakkelijk in te drukken voor een overvloedige vloeistofstroom
 • Gebruikt door top WorldTour-teams
 • Ergonomische dop met breder push-pull mondstuk en bredere mond
 • 30% lichter
 • Voedselveilig volgens CE- en FDA-voorschriften
 • Het bevat geen BPA en is 100% recyclebaar
 • Capaciteit: 550 ml
 • Diameter: 74 mm, dikte: 0,6 mm
 • Gewicht: 51g

Omschrijving

De Elite Fly Cofidis Bidon is een bidon van 550 ml in de kleur rood. Deze bidon is gemaakt van plastic materiaal en heeft een ergonomische structuur. Het is gemakkelijk in te drukken, waardoor er een overvloedige vloeistofstroom ontstaat. Dit maakt het een favoriet onder top WorldTour-teams. De bidon is 30% lichter dan andere bidons en voldoet aan de CE- en FDA-voorschriften voor voedselveiligheid. Daarnaast bevat het geen BPA en is het 100% recyclebaar. Met een capaciteit van 550 ml, een diameter van 74 mm en een gewicht van slechts 51g is dit de perfecte bidon voor sporters.

Wat de Elite Fly Cofidis Bidon uniek maakt, is het ontwerp. Het is dikker aan de basis en dunner in het centrale lichaam, waardoor het stevig in de hand ligt. De ergonomische dop heeft een breder push-pull mondstuk en een bredere mond, waardoor het gemakkelijk is om te drinken tijdens het sporten. Het feit dat het voedselveilig is volgens de CE- en FDA-voorschriften, biedt gemoedsrust aan gebruikers die gezondheid en veiligheid hoog in het vaandel hebben. Bovendien is het feit dat de bidon geen BPA bevat en recyclebaar is, een positief punt voor milieubewuste sporters.

De Elite Fly Cofidis Bidon is een must-have voor elke sporter. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon regelmatig traint, deze bidon is van topkwaliteit. Het is goedgekeurd en gebruikt door de beste WorldTour-teams, wat de betrouwbaarheid en effectiviteit ervan bewijst. Met een capaciteit van 550 ml heb je altijd genoeg vocht bij de hand tijdens je training of wedstrijd. Met zijn lichte gewicht en ergonomisch ontwerp is het gemakkelijk mee te nemen en comfortabel in gebruik. Kies voor de Elite Fly Cofidis Bidon en verbeter je sportprestaties!

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Fly Cofidis Bidon 550 ml - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Fly Cofidis Bidon 550 ml - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten