Elite Eroica Sand Bidon 500 ml - Goud

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Eroica Sand Bidon 500 ml - Goud

  • Plastic materiaal
  • Geen PBA
  • Vintage ontwerp
  • Voedsel veilig
  • Kliksluiting
  • Capaciteit: 500 ml
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 57g
  • Capaciteit: 500 ml

Omschrijving

De Elite Eroica Sand Bidon 500 ml in goud is een perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele bidon. Gemaakt van hoogwaardig plastic materiaal, is deze bidon vrij van PBA en veilig in het gebruik. Het vintage ontwerp geeft een klassieke uitstraling aan de bidon, terwijl de kliksluiting ervoor zorgt dat er geen druppels of lekkages ontstaan tijdens het fietsen. Met een capaciteit van 500 ml en een diameter van 74 mm is deze bidon ideaal voor lange fietstochten.

De Elite Eroica Sand Bidon 500 ml - Goud is niet alleen praktisch, maar ook veilig voor voedsel. Je kunt met een gerust hart je favoriete drankjes meenemen tijdens het fietsen, zonder je zorgen te maken over mogelijke schadelijke chemicaliën. Het lichte gewicht van slechts 57g zorgt ervoor dat deze bidon gemakkelijk mee te nemen is, zonder extra gewicht toe te voegen aan je fiets. De capaciteit van 500 ml biedt genoeg ruimte voor hydratatie onderweg.

Met zijn gouden kleur en vintage ontwerp is de Elite Eroica Sand Bidon 500 ml een opvallende en stijlvolle accessoire voor elke fietser. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon graag fietst in je vrije tijd, deze bidon biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Met de kliksluiting hoef je je geen zorgen te maken over morsen en kun je vol vertrouwen genieten van je rit. Kies voor de Elite Eroica Sand Bidon 500 ml - Goud en voeg een vleugje klasse toe aan je fietsuitrusting!

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Eroica Sand Bidon 500 ml - Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Eroica Sand Bidon 500 ml - Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten