Elite Eroica Rust Bidon 500 ml - Koperen

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Eroica Rust Bidon 500 ml - Koperen

  • Plastic materiaal
  • Geen PBA
  • Vintage ontwerp
  • Voedsel veilig
  • Kliksluiting
  • Capaciteit: 500 ml
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 57g

Omschrijving

De Elite Eroica Rust Bidon is een prachtige koperen drinkfles met een inhoud van 500 ml. Het is gemaakt van plastic materiaal dat vrij is van BPA en is veilig voor voedsel. Het vintage ontwerp geeft een nostalgische en stijlvolle uitstraling aan de bidon. Dankzij de handige kliksluiting is het eenvoudig om de bidon te openen en te sluiten.

Met een diameter van 74 mm is de bidon compact en gemakkelijk mee te nemen tijdens sportieve activiteiten. Ondanks zijn kleine formaat heeft de bidon een capaciteit van 500 ml, wat voldoende is om gehydrateerd te blijven tijdens het sporten. Met een gewicht van slechts 57g is deze bidon ook licht en handig in gebruik.

Naast zijn functionaliteit en design is de Elite Eroica Rust Bidon ook veilig voor gebruik met voedsel. Je kunt dus met een gerust hart water, sap of andere dranken in deze bidon bewaren en meenemen. Of je nu gaat fietsen, wandelen of een andere sportieve activiteit onderneemt, deze bidon is een perfecte aanvulling op je uitrusting.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Eroica Rust Bidon 500 ml - Koperen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Eroica Rust Bidon 500 ml - Koperen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten