Elite Eroica Oleo Bidon 500 ml - Groen

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Eroica Oleo Bidon 500 ml - Groen

  • Plastic materiaal
  • Geen PBA
  • Vintage ontwerp
  • Voedsel veilig
  • Kliksluiting
  • Capaciteit: 500 ml
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 57g
  • Capaciteit: 500 ml

Omschrijving

De Elite Eroica Oleo Bidon is een praktische drinkfles voor onderweg. Het vintage ontwerp van de fles maakt 'm een bijzonder exemplaar. Ondanks het bijzondere ontwerp is de bidon ook nog eens heel functioneel. Zo heeft de bidon een kliksluiting, waardoor hij goed afgesloten blijft. Daarnaast is de fles voedsel veilig en gemaakt van plastic dat geen PBA bevat. Met een inhoud van 500 ml, een diameter van 74 mm en een gewicht van 57g is hij bovendien precies groot genoeg voor een flinke slok water of sportdrank.

De Elite Eroica Oleo Bidon is gemaakt van stevig, duurzaam materiaal en is dus ideaal voor sporters of mensen die vaak onderweg zijn. Het plastic materiaal is niet alleen functioneel, maar geeft de drinkfles ook nog eens een bijzondere uitstraling. De groene kleur van de fles past perfect bij het vintage ontwerp. Dankzij de kliksluiting blijft de bidon goed afgesloten en kun je 'm zonder problemen meenemen in je tas of rugzak.

De Elite Eroica Oleo Bidon biedt niet alleen een praktische oplossing voor onderweg, maar is ook nog eens een bijzonder fraai exemplaar. Door de capaciteit van 500 ml heb je altijd genoeg drinken bij de hand en kun je zonder problemen blijven sporten of wandelen. Dankzij het stevige, duurzame materiaal gaat de bidon ook nog eens lang mee en zul je er nog lang plezier van hebben.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Eroica Oleo Bidon 500 ml - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Eroica Oleo Bidon 500 ml - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten