Elite Eroica Alu Warrior Bidon 600 ml - Zilver

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Eroica Alu Warrior Bidon 600 ml - Zilver

  • Materiaal: aluminium
  • Ontwerp geïnspireerd op de flessen van legendarische wielerkampioenen
  • Kurkenstop, met een touwtje aan de fles bevestigd
  • Voldoet aan de Europese CE- en Amerikaanse FDA-normen voor contact met voedsel
  • Handgemaakt
  • Capaciteit: 600 ml
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 120g

Omschrijving

De Elite Eroica Alu Warrior Bidon is een hoogwaardige aluminium drinkfles met een inhoud van 600 ml. Het ontwerp van de fles is geïnspireerd op de flessen die werden gebruikt door legendarische wielerkampioenen. De fles is voorzien van een kurkenstop, die met een touwtje aan de fles is bevestigd. Daarnaast voldoet deze bidon aan de Europese en Amerikaanse normen voor contact met voedsel, wat betekent dat hij veilig is om uit te drinken.

De Elite Eroica Alu Warrior Bidon is met de hand gemaakt en heeft een capaciteit van 600 ml. De diameter van de fles is 74 mm en het gewicht is slechts 120 gram. Het aluminium materiaal zorgt ervoor dat de bidon stevig en duurzaam is, terwijl het ook lichtgewicht is. Dit maakt het ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een handige en betrouwbare drinkfles tijdens hun ritten.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietsliefhebber, de Elite Eroica Alu Warrior Bidon is een uitstekende keuze. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze bidon een combinatie van stijl en functionaliteit. Of je nu dorst hebt tijdens een lange rit of gewoon je favoriete drankje wilt meenemen, deze bidon staat klaar om je te hydrateren op de fiets.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Eroica Alu Warrior Bidon 600 ml - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Eroica Alu Warrior Bidon 600 ml - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten