Elite Eroica Alu 6 Ottobre Bidon 600 ml - Zilver

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Eroica Alu 6 Ottobre Bidon 600 ml - Zilver

  • Materiaal: aluminium
  • Ontwerp geïnspireerd op de flessen van legendarische wielerkampioenen
  • Kurkenstop, met een touwtje aan de fles bevestigd
  • Voldoet aan de Europese CE- en Amerikaanse FDA-normen voor contact met voedsel
  • Handgemaakt
  • Capaciteit: 600 ml
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 120g

Omschrijving

De Elite Eroica Alu 6 Ottobre Bidon 600 ml - Zilver is een aluminium bidon met een capaciteit van 600 ml. Het ontwerp van deze bidon is geïnspireerd op de flessen die door legendarische wielerkampioenen werden gebruikt. De kurkenstop is met een touwtje aan de fles bevestigd, waardoor je deze altijd bij de hand hebt tijdens het fietsen. Dankzij het handgemaakte design en de kwaliteit voldoet deze bidon aan zowel de Europese CE- als de Amerikaanse FDA-normen voor contact met voedsel. Met een diameter van 74 mm en een gewicht van 120g is deze bidon praktisch en lichtgewicht.

De Elite Eroica Alu 6 Ottobre Bidon 600 ml - Zilver is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een duurzaam en robuust product. De bidon is voorzien van een kurkenstop, die eenvoudig te openen en te sluiten is. Door de kurk blijft de inhoud van de fles goed beschermd, terwijl het touwtje ervoor zorgt dat je de bidon snel en gemakkelijk kunt gebruiken tijdens het fietsen. Met een capaciteit van 600 ml heb je voldoende drinken bij je voor lange ritten. Met een gewicht van slechts 120g is deze bidon ook nog eens licht van gewicht, waardoor je geen extra last hebt tijdens het fietsen.

De Elite Eroica Alu 6 Ottobre Bidon 600 ml - Zilver is niet zomaar een bidon, maar een stijlvol accessoire voor de echte wielerliefhebber. Het ontwerp van deze bidon is geïnspireerd op de flessen die door legendarische wielerkampioenen werden gebruikt. Het handgemaakte design en de zilveren kleur geven deze bidon een unieke uitstraling. Bovendien voldoet deze bidon aan alle Europese CE- en Amerikaanse FDA-normen voor contact met voedsel, waardoor je deze veilig kunt gebruiken tijdens het sporten. De Elite Eroica Alu 6 Ottobre Bidon 600 ml - Zilver is een must-have voor elke fietsliefhebber!

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Eroica Alu 6 Ottobre Bidon 600 ml - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Eroica Alu 6 Ottobre Bidon 600 ml - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten