Elite Custom Race Plus Titanium Metal Bidonhouder - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Custom Race Plus Titanium Metal Bidonhouder - Zwart

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Titanium Metal Bidonhouder is gemaakt van nylon en glasvezel versterkt, waardoor het extreem duurzaam is. De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant, terwijl het zelfinstellende rubbersysteem zorgt voor een stevige grip. Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk, terwijl het inbrengen en uitnemen van de fles in verschillende richtingen kan plaatsvinden.

Met een gewicht van slechts 40g en een diameter van 74 mm, is de bidonhouder lichtgewicht en compact. Het Italiaanse vakmanschap zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit en een stijlvolle uitstraling. Of je nu gaat voor een lange fietstocht in de bergen of een snelle rit door de stad, deze bidonhouder zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk toegang hebt tot je drinkfles.

De Elite Custom Race Plus Titanium Metal Bidonhouder is een must-have accessoire voor elke fietser die op zoek is naar gemak en kwaliteit. Met zijn stevige grip en eenvoudig plaatsingssysteem, is dit de perfecte bidonhouder voor zowel professionele rijders als recreatieve fietsers. Kies voor de Elite Custom Race Plus en maak je fietsrit comfortabeler en stijlvoller.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Titanium Metal Bidonhouder - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Titanium Metal Bidonhouder - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten