Elite Custom Race Plus Bidonhouder Glanzend - Zwart/Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder Glanzend - Zwart/Wit

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is een glanzende bidonhouder in de kleuren zwart en wit. Het is gemaakt van nylon en is versterkt met glasvezel. De voorstructuur van de bidonhouder omhelst de fles aan de bovenkant, waardoor deze veilig op zijn plaats blijft tijdens het rijden. Daarnaast heeft het een zelfinstellend rubbersysteem, waardoor het eenvoudig is om de bidon in en uit de houder te plaatsen.

Het zelfinstellende oogje aan de voorkant van de bidonhouder zorgt ervoor dat het plaatsen en verwijderen van de bidon heel gemakkelijk is. Bovendien kan de bidon zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden worden ingebracht en uitgenomen, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. De bidonhouder is gemaakt in Italië, wat garant staat voor hoge kwaliteit en vakmanschap.

De diameter van de bidonhouder is 74 mm en het gewicht is slechts 40g. Dit maakt het een lichte en compacte accessoire voor op de fiets. De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is geschikt voor zowel professionele wielrenners als recreatieve fietsers. Met zijn stijlvolle glanzende ontwerp en duurzame nylon materiaal, is deze bidonhouder een uitstekende keuze voor iedere fietser die op zoek is naar functionaliteit en kwaliteit.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder Glanzend - Zwart/Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder Glanzend - Zwart/Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten