Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Rood

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Rood

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is een hoogwaardige bidonhouder die gemaakt is van nylon materiaal met glasvezelversterking. De voorstructuur van de bidonhouder houdt de fles stevig vast aan de bovenkant. Met het zelfinstellende rubbersysteem en het oogje aan de voorkant is het gemakkelijk om de fles te plaatsen en te verwijderen. Daarnaast kan de fles in verschillende richtingen worden ingebracht en verwijderd, waardoor zijdelings inbrengen ook comfortabel is. Deze bidonhouder is gemaakt in Italië en heeft een diameter van 74 mm en een gewicht van 40g.

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is ideaal voor wielrenners en mountainbikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bidonhouder. Het nylon materiaal met glasvezelversterking zorgt voor een langdurige duurzaamheid en stevigheid. De bidonhouder is voorzien van een zelfinstellend rubbersysteem en een oogje aan de voorkant, waardoor het gemakkelijk is om de bidon te plaatsen en te verwijderen. Bovendien is de bidonhouder ontworpen om de bidon in verschillende richtingen te kunnen inbrengen, waardoor het ook mogelijk is om zijdelings in te brengen.

Met een diameter van 74 mm past de Elite Custom Race Plus Bidonhouder op de meeste standaard bidons. Het lichte gewicht van slechts 40g zorgt ervoor dat de bidonhouder niet onnodig extra gewicht toevoegt aan de fiets. Daarnaast is de bidonhouder gemaakt in Italië, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Kortom, de Elite Custom Race Plus Bidonhouder is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor wielrenners en mountainbikers die op zoek zijn naar een topkwaliteit bidonhouder.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten