Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Groen

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Groen

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is een uitstekende keuze voor fietsliefhebbers. Gemaakt van nylon en glasvezel versterkt, biedt deze bidonhouder optimale stevigheid en duurzaamheid. De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant, waardoor je fles veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens hobbelige ritten. Het zelfinstellende rubbersysteem zorgt ervoor dat de bidonhouder geschikt is voor verschillende flessenmaten en -diameters. Dankzij het zelfinstellende oogje aan de voorkant is het plaatsen en verwijderen van de fles eenvoudig en gemakkelijk.

Met de Elite Custom Race Plus Bidonhouder heb je de flexibiliteit om de fles in verschillende richtingen in te brengen en te verwijderen. Je kunt de fles zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden plaatsen, waardoor je ook comfortabel zijdelings kunt inbrengen. Dit maakt het gemakkelijk om onderweg te hydrateren, zelfs tijdens intense ritjes. Gemaakt in Italië, is deze bidonhouder van topkwaliteit en heeft een diameter van 74 mm. Met een gewicht van slechts 40 gram voegt hij bijna geen extra belasting toe aan je fiets.

Kies voor de Elite Custom Race Plus Bidonhouder in Zwart/Groen en geniet van zijn functionaliteit en stijl. Met het versterkte nylon materiaal en het zelfinstellende rubbersysteem ben je verzekerd van een stevige grip op je drinkfles. Of je nu lange fietstochten maakt of gewoon tijdens je dagelijkse ritjes gehydrateerd wilt blijven, deze bidonhouder is de perfecte metgezel. Bestel nu deze Italiaanse kwaliteit en maak je fietsavonturen nog beter!

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten