Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Bruin

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Bruin

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is de perfecte accessoire voor iedere fietser. Met een materiaal van nylon en glasvezel versterking, is deze bidonhouder duurzaam en betrouwbaar. De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant en het zelfinstellende rubbersysteem zorgt ervoor dat de bidon stevig op zijn plaats blijft tijdens het fietsen.

Wat deze bidonhouder echt onderscheidt, is het zelfinstellende oogje aan de voorkant. Hierdoor is het eenvoudig om de bidon te plaatsen en te verwijderen, zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden. Dit maakt ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk. Met een diameter van 74 mm en een gewicht van slechts 40 gram is deze bidonhouder perfect voor elke fiets.

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is gemaakt in Italië en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon recreatief fietst, deze bidonhouder is een must-have accessoire. Kies voor de elegante zwarte/bruine kleur en voeg stijl toe aan je fiets. Met zijn sterke constructie en handige eigenschappen, zal deze bidonhouder je fietservaring naar een hoger niveau tillen.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten