Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Blauw

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Blauw

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is perfect voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een hoogwaardige bidonhouder. Gemaakt van nylon en glasvezel versterkt, biedt deze bidonhouder optimale stevigheid en duurzaamheid. De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant, waardoor deze altijd veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens ruige ritten.

Met het zelfinstellende rubbersysteem is het gemakkelijker dan ooit om de bidon in de houder te plaatsen en te verwijderen. Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig om de fles in te brengen en eruit te halen. Bovendien kan de fles zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden worden ingebracht, waardoor zijdelings inbrengen ook mogelijk is.

Deze Elite bidonhouder is gemaakt in Italië en is van topkwaliteit. Met een diameter van 74 mm past hij perfect bij de meeste standaard bidons. Ondanks zijn stevigheid weegt de bidonhouder slechts 40 gram, waardoor hij bijna geen extra gewicht toevoegt aan uw fiets. De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is een must-have accessoire voor alle serieuze fietsers.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart/Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten