Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is een essentieel accessoire voor fietsers. De bidonhouder is gemaakt van nylon en glasvezel versterkt, waardoor hij stevig en duurzaam is. De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant en zorgt ervoor dat de bidon stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens hobbelige ritten. Met het zelfinstellende rubbersysteem en het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk maken.

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder biedt veelzijdigheid en gemak bij het inbrengen en uitnemen van de fles. De bidon kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden worden geplaatst en verwijderd. Dit maakt het mogelijk om de bidon comfortabel zijdelings in te brengen, wat handig is tijdens het fietsen. Bovendien is de bidonhouder gemaakt in Italië, wat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Deze bidonhouder heeft een diameter van 74 mm en weegt slechts 40g. Dit maakt hem licht en aerodynamisch, waardoor hij niet zwaar of in de weg zit tijdens het fietsen. De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is een betrouwbare accessoire die ervoor zorgt dat je altijd gehydrateerd blijft tijdens je fietstocht. Met zijn sterke constructie en gemakkelijke plaatsing en verwijdering van de bidon, is dit de ideale keuze voor fietsers van alle niveaus.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten